Nume: Stroe
Prenume: Petru
Data nașterii: 20.02.1995

Spune-ne câteva cuvinte despre tine, despre evoluţia de la stadiul de elev/ student până la cea actuală, cu suişuri, coborâşuri şi satisfacţia reuşitei tale profesionale.
Evoluția mea a fost, într-adevăr, una cu suișuri și coborâșuri, deoarece în clasa a opta am fost destul de bun la învățătură, iar în liceu m-am axat mai mult pe sport și mai puțin pe învățătură, iar apoi o dată cu maturizarea, mi-am dat seama, în facultate, că fără învățătură nu prea poți face nimic.

Cât despre satisfacția reușitei profesionale, pot să spun că este una destul de mare deoarece mi-am propus să îmi câștig proprii mei bani de mic, prin muncă proprie și asta am reușit, plecând de acasă la vârsta de 20 de ani.

Cum ai descrie motivaţia, în câteva cuvinte, în cazul tău?
Cum am spus-o și mai sus, motivația mea a fost să pot să nu mai depind de banii părinților și să le pot dovedi că o să reușesc și singur să îmi pot câștiga bani din sport. Putem spune că motivația a fost mai mult o ambiție, dar care spre final a dat rezultate.

În ascensiunea ta, a fost suficientă educaţia primită pe băncile şcolii (indiferent că vorbim de şcoală primară sau facultate) sau diferenţa a făcut-o dorinţa personală constantă de a te perfecţiona pentru a reuşi?
Nu pot spune că a fost suficientă doar educația școlară, dar a fost un ajutor, fie că vorbim de educația predată sau de oamenii pe care i-am întâlnit și care au avut un aport în perfecționarea mea personală.

Care este persoana care te-a influenţat cel mai mult în ascensiunea ta şi în ce mod a reușit să facă asta?
Nu consider că a fost o singură persoană, consider că au fost mai multe pentru că mereu am considerat că de la fiecare am învățat câte ceva, fie că vorbim de antrenorii de la juniori, antrenorii de la loturile naționale, antrenorul de la prima echipa de divizie sau cei de la ligă. Aici ține de caracterul fiecăruia, cum vrea și ce vrea să învețe, iar eu consider că am reușit să fur ce este cel mai bun de la fiecare. Cât despre modurile în care am fost inluențat, pot spune că prin munca lor de zi cu zi am reușit să realizez anumite chestii care pe viitor mi-au fost benefice când le-am pus în aplicare.

Care a fost momentul în care ai realizat că drumul pe care l-ai ales este drumul cel bun?
Atunci când m-am responsabilizat din toate punctele de vedere și mai ales când am văzut că mă duc la muncă de plăcere!

Cât de mult contează să ai un plan, realizat din timp pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti?
Contează foarte mult să ai un plan, dar practicând sportul de mic nu cred că mi-am făcut un plan, atât timp cât îl practicam din plăcere. Dar undeva pe la 20 – 22 de ani, probabil că trebuie să existe un plan de viitor.

Care ar fi sfaturile pe care le-ai da noii generaţii?
Să citească sau să se documenteze, în principiu de ce ar fi interesați să muncească în viață. Nu spun că Eminescu nu ajută, dar asta mi se pare mai mult cultură generală.

Ce aşteptări profesionale ai de la tine în următoarea perioadă?
Venind după o lungă perioadă de pauză din cauza unor accidentări, îmi doresc foarte mult să revin la forma pe care o aveam înainte să mă accidentez.

Cariera influenţează viaţa de familie?
Depinde la ce fel de influențe ne referim, dar pot fi și negative și pozitive. Părerea mea este că nu ar trebui influențată, pentru că nu este sănătos sa vii acasă cu problemele de la serviciu, dar în unele familii poate avea orice fel de influență.

Care este visul tău?
Visul meu ar fi să apuc să joc măcar un meci de Champions League, dar până atunci visez să fiu sănătos și, prin muncă, sper ca drumul vieții să fie unul ascendent.

Cum te-ai descrie în trei cuvinte?
Ambițios.
Vesel.
Familist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here