Nume: Aura
Prenume: Manolache
Data nașterii: 16.09.1989

Spune-ne câteva cuvinte despre tine și despre ceea ce îți dorești să realizezi, pe plan profesional.
Aura Manolache – femeie, mamă, soție, fiică, antreprenor. 32 de ani, om simplu. Absolventă a liceului Al. Margiloman, promoția 2008, profil Filologie, ulterior cursuri de specializare în domeniul imobiliar, co-founder la Pro Imob Manolache & Partners și mai nou co-owner la Călcătoria Free Time. Aparte de diversele job-uri avute de a lungul timpului, am ales să profesez în prestări servicii specializate din următoarele considerente:
Lucrul cu oamenii
Dinamismul activității
Satisfacție personală ce depășeste mereu orice asteptări, când îți atingi țelurile.

Cum ai descrie motivaţia, în câteva cuvinte, în cazul tău?
Încerc să mă informez în permanență, să fiu receptivă la cei din jur și să-mi depășesc limitele. Uneori mai și greșesc, dar asta nu mă face și nu m-a făcut niciodată să renunț.

În ascensiunea ta de până acum, a fost suficientă educaţia primită pe băncile şcolii (indiferent că vorbim de şcoală primară sau facultate) sau diferenţa a făcut-o dorinţa personală constantă de a te perfecţiona pentru a reuşi?
În școală primim un minim de informații care servesc drept ghidaje dar, vorba românului, ”până nu dai cu capul de sus, nu vezi pragul de jos”, și cea mai bună metodă de a avansa profesional este să încerci și să și eșuezi, uneori. Nu mă refer în special la mine, ci și la oamenii din jurul nostru. Ascensiunea mea pot spune că a fost influențată în cea mai mare parte de soțul meu, care este un om extraordinar și mi-a servit drept exemplu în ceea ce privește determinarea și perseverența și, pe de altă parte, mama, deși sună clișeistic, mama cea care de mică mi-a insuflat să-mi urmez visele, oricât de ireale ar fi părut în prima fază.

Care a fost momentul în care ai realizat că drumul pe care l-ai ales este drumul cel bun?
Ideea de carieră în imobiliare s-a conturat în prima fază în străinătate, unde am activat o bună perioadă de timp, hotărând ulterior să aducem acasă ceea ce am învățat și practicat acolo. Declick-ul s-a produs în momentul în care am luat în piept piața de aici, legată de serviciile imobiliare, ulterior de prestări servicii de călcătorie, unde am observat că suntem cu toții în criză de timp și de acolo am pornit cu 2 business-uri paralele, cu pachete complete de facilități menite să ne ușureze tuturor viețile.

Ideea de business cu călcătoria ne-a fost insuflată de situația noastră ca și femei care, pe lângă dorința de a fi femei de succes, mai avem și îndatoriri casnice. Iar cea care solicită cel mai mult timp și răbdare este… călcatul hainelor. Așa că am deschis Călcătoria Free Time, gândindu-ne la tot timpul liber de care se poate bucura o femeie când scapă de călcat haine.

Cât de mult contează să ai un plan, realizat din timp pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti?
Planurile sunt bune și sunt făcute să fie adaptate. La fel este și într-un business. Da, ai un plan, dar e necesar să-l și adaptezi în funcție de cerințe. Cred că cel mai important plan pe care ar trebui să-l respecți este acela de a adapta planul pe măsură ce lucrurile evolulează.

Care ar fi sfaturile pe care le-ai da noii generaţii?
Tuturor celor care au pe viitor de gând să-și croiască o carieră, faceți-o acum, porniți de la lucruri simple si adaptați-le pe parcurs. O să aveți timp și de copii, și de vacanțe, dar munciți acum cât aveți avântul tinereții.

Ce aşteptări profesionale ai de la tine în următoarea perioadă?
În viitorul apropiat îmi doresc să gestionez din ce în ce mai bine cele 2 job-uri și, eventual, să mă implic și în alte activități.

Cariera influenţează viaţa de familie?
Viața de familie este influențată de carieră, fără doar și poate, în cazul meu în bine. Lucrând împreună cu soțul meu, am reușit să ne cunoaștem extrem de bine și să ne completăm la fel de bine în tot ceea ce întreprindem, iar acasă când ajungem ne focusăm să îi acordăm toată atenția fiului nostru, cel pentru care facem toate aceste eforturi acum.

Care este visul tău?
I have a dream…. Și acela este de a munci atât de mult încât să îi pot oferi un viitor copilului meu, să lucreze împreună cu noi și să participe activ în business-urile noastre, ca atunci când ne vom retrage să-i lăsăm pe mână lucruri de gestionat bine structurate și solide, iar Pro Imob Manolache & Partners și Călcătoria Free Time să dăinuie și să devină branduri solide și o moștenire viabilă.

Cum te-ai descrie în trei cuvinte?
În încheiere, m-aș descrie ca fiind pasionată, perseverentă, perfecționistă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here