Prenume: Alexandru
Nume: Cîrstea
Data nașterii: 13 august 1988

Spune-ne câteva cuvinte despre tine, despre evoluţia de la stadiul de elev/ student până la cea actuală, cu suişuri, coborâşuri şi satisfacţia reuşitei tale profesionale.
Am terminat Colegiul Național Bogdan Petriceicu Hașdeu din Buzău și Facultatea de Îmbunătățiri Funciare și Ingineria Mediului din cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară, București. În general am avut o linie constant ascendentă, însă cu o medie de urcare foarte lentă din cauza sistemului de stat. Prin urmare, satisfacția muncii este aproape de zero, în acest moment, însă cu posibilitate de creștere substanțială începând de acum.

Cum ai descrie motivaţia, în câteva cuvinte, în cazul tău?
Motivația vine doar din spiritul personal ambițios și dintr-o așa zisă nevoie de “supraviețuire”. Angajatorul nu mă motivează deloc ba, din contră, ne împiedică să creștem din punct de vedere profesional.

În ascensiunea ta, a fost suficientă educaţia primită pe băncile şcolii (indiferent că vorbim de şcoală primară sau facultate) sau diferenţa a făcut-o dorinţa personală constantă de a te perfecţiona pentru a reuşi?
Educația primită în sistemul românesc de învățământ mă ajută doar în aproximativ 30-40% din timp. Diferența o reprezintă educația părinților și modul în care m-au învățat să mă port în societate și dorința personală de a reuși.

Care este persoana care te-a influențat cel mai mult până la acest moment din viață şi în ce mod a reușit să facă asta?
Eu sunt persoana care mă influențează cel mai mult. Orice om pe care îl vezi/ auzi/ întâlnești are un minim de influență asupra noastră, însă noi suntem cei care decidem dacă ceva ne place și adoptăm acel stil, indiferent că ne va duce sau nu spre ascensiune.

Care a fost momentul în care ai realizat că drumul pe care l-ai ales este drumul cel bun?
Încă lucrez cu mine pentru a-mi da seama dacă drumul ales e cel bun.

Cât de mult contează să ai un plan, realizat din timp pentru a ajunge acolo unde îți doreşti?
Planul este al doilea cel mai important lucru după “a-ți dori” să ajungi undeva.

Care ar fi sfaturile pe care le-ai da noii generații?
Sfaturile pe care le-aș da noii generații ar fi să lase telefoanele jos și să învețe de la cei bătrâni, cât încă mai au de la cine! Pentru că, daca ei nu învață, tehnologia sigur o face și, în curând, le va lua locul în totalitate dacă ei nu se impun.

Ce aşteptări profesionale ai de la tine în următoarea perioadă?
Vreau să ”fur” meserie de la Răzvan Voicu, team manager-ul echipei de handbal HC Buzău 2012 și să ajung manager de club sportiv. De asemenea, vreau să îmi cresc portofoliul de clienți în afacerea privată.

Cariera influenţează viaţa de familie?
Cariera influențează foarte mult viața de familie. Trebuie să existe un echilibru între timpul petrecut la muncă și timpul petrecut în familie și, de asemenea, între venituri și timpul petrecut la muncă.

Care este visul tău?
Despre visul meu nu pot să vorbesc la singular pentru că, de fapt, sunt mai multe visuri și mi-ar trebui o viață să vă povestesc despre ele, așa că prefer să petrec o viață încercând să mi le împlinesc! 🙂

Cum te-ai descrie în trei cuvinte?
Ambițios, serios, empatic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here