Nume: Hanganu
Prenume: Alexandra
Data nașterii: 02.07.2006

Spune-ne câteva cuvinte despre tine și despre ceea ce îți dorești să realizezi, pe plan profesional.
Eu m-aș descrie ca o persoană care vrea să facă multe lucruri într-un timp mult prea scurt. Acest lucru s-a extins și la planurile mele de viitor, din păcate sau din fericire. Vreau să ajut și să inspir oamenii, prin orice mod posibil. Și chiar dacă eu încă încerc să mă descopăr și să mă perfecționez în domeniile care îmi plac (lucru care nu cred că va înceta vreodată), sper că voi putea să-i ajut și pe alții să facă același lucru.

Cum ai descrie motivaţia, în câteva cuvinte, în cazul tău?
Pentru mine, motivația este ceva care este foarte greu de găsit. De aceea nu reușesc mereu să fac tot ce îmi doresc. Lucrurile mai importante pentru mine precum școala și nu numai, însă, le fac din dorința de a reuși și de a ajunge cine vreau să fiu. Aceasta cred că e adevărata motivație.

În ascensiunea ta de până acum, a fost suficientă educaţia primită pe băncile şcolii (indiferent că vorbim de şcoală primară sau facultate) sau diferenţa a făcut-o dorinţa personală constantă de a te perfecţiona pentru a reuşi?
Educația primită până acum la școala are mult de-a face cu cine sunt acum, dar sigur nu a fost singurul factor care m-a ajutat să ajung aici. Mereu am vrut să fiu cea mai bună versiune a mea și să dau ce am mai bun, și cred ca asta e cel mai important. De aceea m-am înscris la toate olimpiadele la care am putut: nu pentru că eram excelentă la materia respectivă, ci pentru că știam că puteam să învăț ceva nou, pregătindu-mă pentru ea și aveam șansa să văd mai bine frumusețea subiectului respectiv.
Niciodată nu te poți baza numai pe elemente exterioare pentru a reuși. Trebuie să ai o dorință, un foc interior, pentru a ajunge să îți atingi visul și să continui să încerci să fii cel mai bun „tu” care a existat vreodată.

Care este persoana care te-a influenţat cel mai mult până la acest moment din viață şi în ce mod a reușit să facă asta?
Nu cred că pot numi o singură persoană care m-a influențat până acum, pentru că nu ar fi corect. Influențele mele vin din multe locuri: prieteni, profesori, actori, etc. Fiecare om are anumite caracteristici pe care le admir, fie ele mai multe sau mai puține. Cel mai mult ma inspiră persoanele bune la suflet, carismatice, care iubesc ceea ce fac și care sunt foarte pasionate.

Care a fost experiența care te-a marcat?
Deși poate părea stupid, pe mine m-a marcat serialul „Soy Luna”. Pe atunci aveam cam 10 ani și îmi amintesc că îmi plăcea extrem de mult. Este primul serial la care m-am uitat la behind the scenes și la care m-am interesat de actori. Acolo a început dorinta mea de a ajunge pe un platou de filmare, chiar dacă nu aveam să îmi dau seama atunci.

Cât de mult contează să ai un plan, realizat din timp pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti?
Consider că nu este neapărat foarte important să ai un plan bine stabilit. Da, este nevoie să ai o schiță vagă legată de cum vrei să fie viitorul tău, dar nu cred că detaliile sunt importante. Asta pentru că niciodată nu știi ce șansă importantă ți se poate ivi, căreia tu să-i dai cu piciorul pentru că ți-ai repetat din nou și din nou în cap că totul trebuie să fie cum ai stabilit. De aceea trebuie să fii flexibil, să iei totul așa cum vine și să fii recunoscător pentru tot ce ai.

Ce aşteptări ai de la tine în următoarea perioadă?
Sper să reușesc să lucrez mai mult asupra mea. Vreau să devin mai organizata, mai muncitoare, dar și să devin mai dezinvoltă și mai bună cu oamenii. Pe scurt, acum încerc să ajung cea mai bună versiune a mea, din toate punctele de vedere.

Care este visul tău?
Visul meu este să devin actriță. Să ajung la Hollywood. Mi-a luat mult să fac pace cu ideea, pentru că, trebuie să recunosc că este cam nebunească. Însă pur și simplu nu mă pot vedea făcând altceva. De asemeni, vreau să scriu o carte într-o zi. Nu o autobiografie, ci o carte de fantezie. Nu că aș avea ce să scriu într-o autobiografie, oricum. Și să deschid o fundație care să ajute diverse persoane. Poate chiar să îmi fac o afacere proprie. Cum am mai spus, vreau să fac multe lucruri pentru o singură viață. Dar sper să reușesc să fac măcar o parte din ele. Sau dacă nu, măcar pe prima.

Cum te-ai descrie în trei cuvinte?
Curioasă, pasionată și determinată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here