Câteva cuvinte despre tine, despre evoluţia de la stadiul de elev până la cea actuală, cu suişuri, coborâşuri şi satisfacţia reuşitei?

Sunt o persoana ca oricare alta, iubitoare, vesela, energica si visatoare. Iubesc enorm copii si muzica. Evolutia mea ca artist a fost lenta dar sigura. Am inceput sa ma pregatesc de mica (in jurul varstei de 4 ani) pentru inceput ca o joaca, apoi descoperind pasiunea, talentul si in cele din urma dragostea pentru ceea ce fac. Am fost dezamagita de multe ori in acest domeniu, insa cu voia lui Dumnezeu am ajuns unde sunt astazi si poate voi ajunge mult mai sus. Doar Dumnezeu stie ce mi-a pregatit.Cea mai mare satisfactie pe care o am sunt copiii pe care ii pregatesc si care evolueaza frumos cu ajutorul meu. Conteaza sa faci ceea ce-ti place si satisfactia este pe masura.

Adriana Stuparu. Sursă foto: arhivă personală.

Cum ai descrie motivaţia, în câteva cuvinte, în cazul tău?

„10 % inspiratie, 90% transpiratie”

În ascensiunea ta, a fost suficientă educaţia primită pe băncile şcolii (indiferent că vorbim de şcoală primară sau facultate) sau diferenţa a făcut-o dorinţa personală constantă de a te perfecţiona pentru a reuşi?

Educatia primita pe bancile scolii a avut rolul ei, insa cea mai importanta este pasiunea pe care am avut-o pentru muzica. Asa am reusit sa ma perfectionez.

Care este persoana care te-a influenţat în ascensiunea ta şi cum a făcut-o?

Persoana care mi-a fost alaturi si m-a indrumat pe drumul acesta a fost profesorul si nasul meu Constantin Stanculeanu. Cei care m-au sustinut au fost mereu parintii, iar cel care m-a influentat a fost si o sa fie mereu publicul.

Care a fost momentul în care ai realizat că eşti pe drumul tău, pe drumul cel bun?

Cel mai important moment a fost pe la 6 ani, cand am reusit sa ridic in picioare o sala intreaga aplaudandu-ma pentru evolutia de pe scena.

Cât de mult contează să ai un plan, realizat din timp pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti?

Nu mi-am facut niciodata planuri pentru nimic.

Care ar fi sfaturile pe care le-ai da noii generaţii?

Fiecare trebuie sa-si urmeze visul, sa nu se lase influentat si sa se straduiasca din greu pentru indeplinirea acestuia. Important este sa faci ceea ce-ti place indifferent cat de greu este drumul pe care trebuie sa-l parcurgi.

Adriana Stuparu. Sursă foto: arhivă personală.

Ce aşteptări profesionale ai de la tine în următoarea perioadă?

Viata personala imi ocupa timpul acum. De viata profesionala m-am ocupat pana acum, insa proiectele trebuie sa apara. Incet dar sigur.

Cariera influenţează viaţa de familie?

Cu siguranta, insa daca stii cum sa le gestionezi mereu o sa fie armonie intre cele doua.

Care este visul tău?

Mi-as dori sa ma mosteneasca copiii mei.

Cum te-ai descrie în trei cuvinte?

Vesela, iubitoare, ambitioasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here